Curs valutar:
4.6228
3.9370
21 mai 2018 Ultimul update: 17:05
17 [IAN 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 17 ianuarie 2018

Banii sau pubela! RER a declanşat ofensiva împotriva rău-platnicilor

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
0 voturi 2348 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Buzoienii care au întîrziat plata facturilor la salubritate s-au pomenit la poartă cu angajaţii RER, care au venit să le ridice pubelele. Restanţierilor la plata facturilor li s-a cerut să restituie pubelele primite de la societatea de salubrizare şi li s-a atras atenţia că sunt în situaţia de a nu mai fi clienţii RER, contractele urmînd să fie sistate pînă la momentul în care îşi vor plăti obligaţiile. Dacă unii dintre buzoienii care au primit neaşteptata vizită, dis-de-dimineaţă, au înţeles că nu este de glumă şi şi-au plătit pe loc datoriile, au fost şi unii care au preferat rigorile, rămînînd fără pubele.

 

 Facturi neplătite de luni bune

 

Miercuri dimineaţă, clienţii RER s-au pomenit cu angajaţii societăţii locale de salubrizare, veniţi pregătiţi să le ridice pubelele.  Acţiunea a fost demarată, petru început, în cartierul „23 august”, dar, potrivit purtătorului de cuvînt al societăţii RER, Denisa Hâncu, ea va fi continuată în zilele următoare la toţi abonaţii din oraş cu restanţe la plata facturilor de salubritate. „Încercăm, în acest fel, să descurajăm practica de a încheia un contract doar pentru a primi recipiente pe care le folosesc în alte scopuri fără, TVA pe care le folosesc în alte scopuri decât cel pentru care le-au fost distribuite.”, a precizat purtătorul al RER Sud Buzău, Hâncu. Angajații RER le-au solicitat buzoienilor care nu şi-au mai plătit de luni bune facturile  emise de societate, să restituie pubela primită în baza procesului-verbal semnat la distribuirea acesteia.

 

 Este doar începutul

 

Vizita acestora i-a luat prin surprindere pe cei mai mulţi, dar a avut efectul scontat. Cei mai mulţi s-au conformat şi au plătit pe loc restanele. Au fost ridicate cinci pubele de la cei aflaţi, ieri, pe lista neagră a societăţii RER, deoarece, din motive de ei ştiute, nu şi-au achitat pe loc restanţele, contractele rămînînd sistate pînă la momentul la care își vor plăti restanțele.

Purtătorul de cuvînt al societăţii RER Sud, Denisa Hâncu, spune că societatea pe care o reprezintă a distribuit abonaților săi pubele ecologice, în procesul verbal de custodie fiind stipulat faptul că recipientul va fi ridicat dacă aceștia nu sunt cu plata la zi. Acțiunea declanşată ieri va fi, aşadar, extinsă și în alte cartiere. Etichete: împotriva |  Banii |  declanşat |  ofensiva |  platnicilor |  pubela
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

19 mai 2018 [13:37]  ACTUALITATE

Cum va arata Dragaica 2018

330 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [15:43]  ACTUALITATE BUZAU

Cand va fi functional noul RMN din Spitalul Judetean

1096 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [14:13]  ACTUALITATE BUZAU

Incepeeeee! „BUZAU IUBESTE TEATRUL”

471 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [12:02]  ACTUALITATE BUZAU

Sorin Burlacu, revine la sefia Bibliotecii Judetene

616 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [10:23]  ACTUALITATE BUZAU

Nou punct de lucru al ISU la Padina

239 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [07:49]  ACTUALITATE BUZAU

10 persoane,arestate in megadosarul DIICOT

468 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU