12 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 12 iunie 2019

ATENȚIE! Traficul pe DN10, restricționat pe Viaductul Giurca

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1291 vizualizari 0 comentarii

Începând de miercuri, 12 iunie, circulația rutieră va fi restricționată pe toată lungimea viaductului Giurca, la o singură bandă de circulație, având o lățime de 2, 25 metri. Măsura a fost anunțată de Direcția Regională de Drumuri și Poduri București și este impusă de efectuarea unor lucrări provizorii pe DN 10, la km 82+750. Exact pe lungimea viaductului Giurca, s-au format în timp două găuri, una dintre ele, cea mai mare, având o latură de 40-45 de centimetri. Până acum, craterele din asfalt au fost acoperite provizoriu cu plăci de oțel ca să se poată circula, însă acum lucrările vor fi ample și vor viza acoperirea găurilor și refacerea șoselei. ”Pentru efectuarea unor lucrări provizorii la km 82+750, pe DN 10, la Viaductul Giurca, începând din 12 iunie, ora 11:00, circulația rutieră va fi restricționată pe toată lungimea viaductului Giurca ”, anunță drumarii. 
Totodată, șoferii trebuie să știe că restricția de 3,5 tone instituită pentru km 86+300, lângă viaductul Teherău unde s-a produs o alunecare de teren, rămâne în continuare și este valabilă și pentru Viaductul Giurca. 
 ”Vă rugăm circulați cu atenție și respectați restricțiile instituite temporar!”, transmit drumarii care au demarat miercuri lucrările în punctele critice de pe DN 10.Etichete: drumari |  Giurca |  Prefectura Buzau |  Teherau |  viaduct
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU