10 [DEC 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 10 decembrie 2019

Atenție, șoferi! Portal fals pentru achiziția de roviniete

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2521 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Metodă inventivă de a câștiga bani, fraudulos
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a avertizat, marţi, că a apărut un site fals pentru achiziţia rovinietei, www.rovinietaro.ro, şi roagă utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizaţi.
”CNAIR a constat că în mediul online există un portal web pentru achiziţia rovinitei, care nu este autorizat de CNAIR , respectiv www.rovinietaro.ro”, se arată într-un comunicat remis de CNAIR.
Reprezentanții instituției roagă utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizaţi, ale căror puncte de distribuţie/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al CNAIR, cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie.
CNAIR nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea, în vederea achitarii rovinietei, a unor portaluri web neautorizate”, se mai arată în comunicat.
Portalul cel mai sigur, creat de CNAIR, se numește erovinieta.ro. Pentru a achiziționa documentul online care permite circulația pe drumurile publice trebuie să introduceți datele mașinii. Apoi, puteți verifica valabilitatea rovinietei, tot pe portal.Etichete: achiziția |  Atenție |  șoferi |  pentru |  Portal |  roviniete
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU