05 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 05 noiembrie 2019

Apel disperat: ”Să vină Poliția” FOTO

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
1 vot 2643 vizualizari 0 comentarii

Trafic infernal, marți dimineață,  pe Drumul Județean 203 K, în zona Mărăcineni-Căpățânești-Potoceni. O coloană de mașini care se întinde pe cel puțin 2-3 km s-a format în zonă iar oamenii care trebuie să ajungă la muncă sau la școală cu copiii sunt disperați.
”Să vină Poliția, la Căpățânești s-a blocat traficul”, spune un participant la trafic care a sunat marți dimineață la Focus Fm Regional.
”Drumul Mărăcineni Săpoca este blocat pe 2-3 km”, spune un alt șofer.
Pe drumul județean 203 K au loc de mai multă vreme lucrări de reabilitare a șoselei. Dincolo de Mărăcineni, aproape de satul Potoceni, se află acum muncitorii care repară șoseaua.
În zonă  este un semafor la care șoferii trebuie să aștepte pentru a-și putea continua drumul, însă unii nu-l respectă și pun și mai multe bețe-n roate situației care nu este deloc plăcută.
”Să vină Poliția aici. Sunt lucrări la carosabil, înțelegem, dar dacă lumea nu respectă semnificația semaforului unde ajungem?”, spune un participant la trafic.

”Cum să se blocheze dacă de acele semafoare nu ține cont nimeni, cu ochii mei am văzut când semaforul a trecut pe roșu și din acel moment au mai intrat cel puțin 10-12 mașini. Acele 10-12 mașini care au intrat pe roșu practic au blocat acel timp de scurgere a traficului până se dă în partea cealaltă verde , deci tot voi cei care nu aveți respect și nu respectați indicațiile semaforului blocați traficul.Trebuie să vină Poliția să păzească să nu mai intre nimeni pe roșu când acel semafor dacă ar fi respectat ar fi de ajuns”, este și mesajul unui cititor șansanews.ro. 

Potrivit Biroului de Relații cu Presa al IPJ Buzău, în zona Mărăcineni, pe DJ 203 K, se află un echipaj de polițiști de la secția din localitate, care încearcă să fluidizeze traficul și să –I tragă pe dreapta pe cei care nu țin cont de semafor.Etichete: disperat |  Poliția
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU