13h 31' ACTUALITATE Buzau
Joi, 06 februarie 2020

Anunț de la ISJ despre deschiderea școlilor !

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1974 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [13:31] 06 FEB 2020 › Vineri, 7 februarie 2020, vor fi reluate cursurile în unitățile de învățământ din județul Buzău. Elevii și cadrele didactice urmează să recupereze cursurile neefectuate joi, la o data stabilită ulterior. Doar în zonele în care persistă problemele legate de alimentarea cu energie electrică s-a luat decizia de a fi suspendate cursurile și pe 7 februarie. Unitățile care vor rămâne închise și vineri sunt cele din fotografia atașată.


Conducerea Inspectoratului Școlar Județean anunță că vineri școlile se vor redeschide iar elevii trebuie să se prezinte la ore. Doar acolo unde vor persista problemele cu curentul electric s-ar putea lua, punctual, decizia de a fi suspendate cursurile și pe 7 februarie. În rest, toți elevii sunt așteptați la școală. 
”Vineri, școlile se vor deschide, dacă nu mai sunt probleme și nu apar modificări din punct de vedere al avertizărilor meteorologice. Doar dacă vor fi probleme punctuale, unde de exemplu nu va fi curent, acolo se va decide exact ce se va face mâine”, a declarat șeful IȘJ Buzău, Florina Stoian. 
Pe de altă parte, conducerea ISJ Buzău anunță că școlile vor trebui să întocmească un plan după care orele pierdute joi vor fi recuperate. 
Se vor recupera. Fiecare școală își va face un program de recuperare. Am decis suspendarea orelor joi, considerând că e mai bine așa decât să avem incidente cu siguranța elevilor. Materia va fi recuperată fie într-o zi de sâmbătă, fie câte o oră pe zi, pentru ca în circa o săptămână să se recupereze ce s-a pierdut în ziua de joi”, a mai spus Stoian. Etichete: Anunț |  deschiderea |  despre |  școlilor
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU