14h 31' ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 06 noiembrie 2019

Anchete după ce două eleve au pus săpun lichid în sticla cu apă a unui coleg

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3265 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [14:31] 06 NOV 2019 ›
În cursul zilei, conducerea Colegiului Hasdeu a transmis un comunicat de presă în care a catalogat gestul celor două fete care i-au pus colegului lor săpun lichid în sticla cu apă ca fiind ”o glumă care nu trebuia făcută de elevii clase a opta”.
”Conducerea Colegiului nu poate oferi informații întrucât este o anchetă în desfășurare. Programul școlar a clasa a VIII-a (n.r.-unde s-a produs incidentul) se desfășoară normal, elevii fiind prezenți.


UPDATE [11:19] 06 NOV 2019 › Conducerea Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu, de la care este așteptată o reacție după gluma proastă a două eleve care i-au pus săpun lichid în sticlă unui coleg de clasă iar acesta a ajuns la spital, refuză să ofere presei, cel puțin până acum, un punct de vedere cu privire la această situație.Un gest copilăresc se putea transforma într-o tragedie! Din fericire, nu s-a întâmplat asta dar autorii tot trebuie să dea explicații autorităților.
Un băiat de 13 ani din Beceni, elev în clasa a opta la Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hasdeu, a ajuns marți  la Spitalul Județean după ce a început să se simtă rău acasă. Copilul a fost preluat de salvare care a fost chemată de bunicul său și dus la Urgențe unde medicii l-au preluat imediat. Întrebat ce ar fi putut să-I provoace starea de rău, adolescentul a declarat că după ora de sport a venit în clasă unde își lăsase ghiozdanul și sticla cu apă iar când a băut din recipient a simțit un miros și gust ciudat. Două colege care fuseseră scutite de la ora de sport și care rămăseseră în clasă îi puseseră colegului lor săpun lichid în sticla cu apă. Imediat, medicii de la Spitalul Județean Buzău au anunțat Poliția care a demarat cercetări.                   
Miercuri,  cele două fete vor fi audiate de polițiști, în prezența părinților iar oamenii legii vor stabili la final cum poate fi încadrată fapta. Cel mai probabil, o anchetă va fi demarată și de conducerea Colegiului Hasdeu, care mai mult ca sigur va sancționa gestul celor două fete.
Din fericire, elevul care a băut apă cu săpun este bine după tratamentul administrat rapid de medici.  El a fost perfuzat marți seară , a primit medicație specifică pentru astfel de cazuri și a fost externat.
”La Unitatea de Primiri Urgențe Pediatrie a fost transportat un minor de 13 ani. El prezenta dureri abdominale și vărsături iar în urma consultului de specialitate medicul a constatat că acesta a ingerat săpun lichid diluat. În urma tratamentului, copilul a fost externat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă.Etichete: Anchete |  coleg |  eleve |  lichid |  sticla |  săpun
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU