29 [IAN 16] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 29 ianuarie 2016

Amînare în dosarul de conflict de interese al primarului de la Nehoiu

Alexandra Dinu alte articole de Alexandra Dinu
0 voturi 1068 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Primarul suspendat al oraşului Nehoiu, judeţul Buzău, Florentin Lungu, obţine o nouă amânare în dosarul de corupţie aflat pe rolul Curţii de Apel Ploieşti. Cum magistraţii Curţii Constituţionale întârzie să se pronunţe cu privire la excepţia de neconstituţionalitate invocată în dosar de avocatul lui Lungu, instanţa s-a văzut nevoită să amâne judecata. Ei au fixat un nou termen pentru data de 23 februarie. 
 Florentin Lungu a fost găsit de inspectorii de integritate în conflict de interese penal după ce la scurtt timp de la data la care a fost ales primar al oraşului a avizat plata unor facturi către propria firmă. Banii au fost viraţi în contul unor lucrări executate în baza unui contract încheiat între primărie şi firma lui Lungu. Iniţial, în acest dosar, Florentin Lungu a fost condamnat de Judecătoria Pătârlagele la 2 ani şi 2 luni de închisoare, cu suspendare, sentinţă atacată de buzoian.
 În prezent, primarul suspendat din Nehoiu se află în arest la domiciliu, măsură stabilită într-un alt dosar de corupţie în care este judecat de magistraţii din Pătârlagele.
Etichete: Amînare |  conflict |  dosarul |  interese |  Nehoiu |  primarului
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU