14h 29' ACTUALITATE Buzau
Marţi, 14 mai 2019

Şoc! Spînzuratul de la Podul Mărăcineni e un elev de 17 ani de la Liceul de Arte

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1770 vizualizari 0 comentarii
UPDATE [14:29] 14 MAI 2019 › Spînzuratul de al Podul Mărăcineni este un elev al Liceului de Arte din Buzău. Băiatul nu s-a mai întors acasă de cîteva zole iar părinţii au intrat în contact cu autorităţile după ce în mass-media locală au apărut ştiri despre eveniment. Incredibil este că băiatul de 17 ani, s-a spînzurat de podul de la Mărăcineni, în aceeași zonă în care în urmă cu câteva săptămâni un afacerist din Austria, a decis să-și incheie socotelile cu viata.
 
Adrian Blidaru ,,Adita" era elev în clasa a XI-a la clasa de Canto popular a Liceului de Arte din Buzău si provenea dintr-o localitate de munte a județului Buzău, de la Plaiul Nucului, însă locuia cu chirie cu fratele său în  Mărăcineni.Marti, adolescentul nu a mers la școală și pentru că familia nu mai știa nimic de el s-a interesat la Poliție, mai ales că marți dimineață trupul unui bărbat a fost găsit spânzurat de podul de la Mărăcineni, fără ca,initial, politistii să I cunoască identitatea.

Ulterior, s-a descoperit că cel spânzurat  este chiar adolescentul de 17 ani, trupul său fiind recunoscut la Morga de fratele său.
  Asupra lui, oamenii legii nu au găsit nici un act de identitate și nici vreun bilet de adio care să justifice gestul.

Acum, rudele, elevii și profesorii tânărului sinucigaș sunt în stare de șoc iar prietenilor  nu le vine să creadă că tânărul și-a pus capăt zilelor într un mod atât de brutal.

Un tânăr s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni. Pe același pod din județul Buzău, recent, un cetățean austriac a încheiat socotelile cu viața.

În această dimineață, în jurul orei 7.00, pompierii au fost solicitați să intervină în sprijinul Poliției pentru a coborî trupul unui bărbat care se spânzurase pe podul de la Mărăcineni, cel de pe sensul Râmnicu Sărat Buzău. Două echipaje de pompieri au fost mobilizate la fața locului și au acționat pentru coborârea trupului neînsuflețit care a fost preluat de polițiști și transportat la serviciul de medicină legală. Criminaliștii au demarat o anchetă pentru identificarea bărbatului și a cauzelor sinuciderii.  Deocamdată se știe că este un tânăr care avea circa 30 de ani.  Asupra lui, polițioștii nu au găsit nici un act de identityate si nici vreun bilet de adio.                                                     Recent, pe podul de la Mărăcineni și-a mai pus capăt zilelor un bărbat, originar din Austria, dar care era căsărit cu o tânără din localitatea buzoiană Potoceni Bărbatul, om de afaceri înstărit, a decis să încheie socotelile cu viața, din cauza unei decepții suferite alături de soia sa.


Etichete: Altul |  Mărăcineni |  podul |  spânzurat |  tânăr
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

18 oct 2019 [09:59]  MONDEN BUZAU

Ruslan Lazarin- Oamenii nu sunt de vânzare

507 vizualizari Citeste tot
18 oct 2019 [09:31]  ACTUALITATE BUZAU

Secretar nou la Primăria Buzău

737 vizualizari Citeste tot
17 oct 2019 [17:27]  ACTUALITATE BUZAU

PNL, între campania electorală și guvernare

453 vizualizari Citeste tot
Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU