05 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 05 noiembrie 2019

Actorul Mircea Diaconu și fricile lui

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 2691 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Mircea Diaconu, candidat la funcția de președinte al României, s-a aflat marți  în mijlocul buzoienilor. Deschis să răspundă la toate întrebările, Mircea Diaconu  a petrecut minute bune în Parcul Sfinții Îngeri din municipiu Buzău. Deschis la orice tip de întrebare, actorul le-a povestit celor prezenți despre copilărie, despre fricile care l-au marcat și ce înseamnă curajul, în opinia sa. 
”Curajul e-n raport cu ceva, cu dorința de a face ceva, de a depăși o limită. Altfel, nu te hazardezi . Nu e că te-ai născut curajos. Eu am fost extrem de fricos când eram mic. ”, a spus Mircea Diaconu.
Mircea Diaconu a dezvăluit și ce l-a îndemnat să candideze la alegerile pentru cea mai înaltă funcție în stat. Candidatul la prezidențiale a mărturisit că a intrat în cursa pentru funcția de la Cotroceni cu speranța de a fi buturuga mică ce va răsturna carul mare, făcând referire la partidele politice care au dat președinții în 15 ultimii ani: ”Am pășit pe acest drum cu gândul că  buturuga mică răstoarnă carul mare. Poate e măcar o șansă ca eu să fiu buturuga mică.  Vrem încă cinci ani la fel sau vrem cinci ani altfel? Cu mine ar fi cinci ani altfel. . Nu zic că sunt cel mai bun și cel mai destept. Sunt un om ca toată lumea, dar am o singură chestie, disperat, să încerc să-i conving pe ceilalți că e nevoie de fiecare dintre noi de efort pentru a ne ridica în picioare și a merge drept ”.
În cursa pentru prezidențiale actorul Mircea Diaconu este susținut de Pro România și ALDE.
Etichete: Actorul |  Diaconu |  fricile |  Mircea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU