24 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 24 august 2019

Accident la Spătaru, fetiță de 10 ani, rănită

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2111 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Sursa:Wikipedia

O fetiță de 10 ani a ajuns la Spitalul Județean Buzău în urma unui accident produs, sâmbătă, la prânz, la intersecția de la intrarea în localitatea Spătaru. Copila a fost rănită în urma impactului produs între mașina în care se afla și o alta care a ieșit de pe un drum fără prioritate. 

Accidentul s-a produs în intersecția dintre DN 2 E 85 și DN 2 B, în dreptul benzinăriei Lukoil, un punct în care șoferii care vin dinspre municipiul Buzău și vor să intre pe Șoseaua Europeană au obligația de a acorda prioritate. Lucru pe care nu l-a făcut un șofer de 51 de ani din Mihăilești. Buzoianul a forțat intrarea pe drumul cu prioritate, moment în care a lovit un autoturism care venea dinspre Hanul lui Țintă și se deplasa spre Urziceni. În mașina lovită se afla o familie din Botoșani care tranzita județul Buzău. Fetița de 10 ani din mașina înmatriculată în Botoșani a fost singura victimă. 

Traficul a fost dirijat imediat după accident, dar a revenit la normal după câteva zeci de minute. Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU