23 [AUG 18] ACTUALITATE Buzau
Joi, 23 august 2018

600 lei/ Elevii de la “Moisil”, în vizorul burselor Hidroelectrica

Sorin Dinco alte articole de Sorin Dinco
0 voturi 1532 vizualizari 0 comentarii

Burse de 600 de lei pe lună pentru elevii de la Liceul Tehnologic “Grigore C. Moisil”, din partea Hidroelectrica – oferta pentru care liceul buzoian este pus pe lista scurtă a unităţilor de învăţământ preuniversitare şi universitare, cărora se adresează compania naţională, în căutare de angajaţi “aleşi pe sprânceană”.

 

Bursele Hidroelectrica vor fi oferite elevilor înscrişi în la profilul energetic şi electromecanic. Concureţa este foarte mare, liceul buzoian fiind pe lista celor 14 unităţi vizate de ofertant, doar 20 de burse urmând a fi acordate, la nivel naţional, elevilor de liceu. Suma corespunzătoare unei burse este de 600 lei pe lună.

Dosarele vor fi primite de companie până pe 31 august a.c., în condiţiile în care candidaţii îndeplinesc mai multe criterii: sunt elevi ai unui liceu/colegiu tehnologic, înscrisi la cursurile de zi la una din specialităţile mentionate şi indeplinesc conditiile de înscriere în clasa a XI-a; media de absolvire este de minim 8,00 şi media la purtare este 10; nu primesc o alta bursă din partea unei societăţi, organizaţii sau instituţii de stat, cu excepţia burselor cu caracter social.


Elevii Liceului Tehnologic “Grigore C. Moisil” Buzău au contracandidaţi de la unităţi similare din Bucureşti, Piatra-Neamţ, Cluj, Oradea, Curtea de Argeş, Deva, Caransebeş, Drobeta Turnu-Severin, Târgu-Jiu, Slatina, Sebeş şi Sibiu.


Compania Hidroelectrica oferă, în acelaşi program, burse şi pentru studenţi de la specializările energetic şi electromecanic, cuantumul lunar fiind de 1000 lei.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU