30 [OCT 19] ACTUALITATE
Miercuri, 30 octombrie 2019

Hoţi, la pândă pe lângă casele de schimb valutar

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2285 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Un bărbat de 39 de ani din județul Bacău este principalul suspect în cazul unui caz de înșelăciune, a cărui victimă a fost un buzoian.

Potrivit polițiștilor buzoieni, băcăuanul l-a abordat pe buzoianul de 30 de ani în zona unei case schimb valutar din Râmnicu Sărat, în timp ce acesta din urmă încerca să schimbe 500 de euro. Băcăuanul s-a oferit să-i schimbe banii, la un curs mai bun decât cel afișat de casa de schimb valutar. Cei doi au bătut palma, dar a urmat o adevărată  “magie”, la finalul căreia buzoianul a fost păgubit cu o sumă frumușică.

”În continuarea cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Rm. Sărat pentru identificarea şi prinderea principalului bănuit de comiterea unei înşelăciuni, în ziua de 29 octombrie a.c. poliţiştii râmniceni au stabilit că ar fi vorba despre un băcăuan de 39 de ani.
 Fapta fusese sesizată Poliţiei în ziua de 9 iulie a.c., de către un bărbat de 30 de ani, din comuna Buda, care a precizat că, în timp ce se afla în zona unei case de schimb valutar cu intenţia de a schimba suma de 500 euro, a fost abordat de un necunoscut care i-ar fi oferit un curs de schimb mai avantajos.
După ce ar fi primit suma stabilită, bărbatul ar fi constatat lipsa unei bancnote de 50 de lei, fapt pentru care ar fi restituit toată suma necunoscutului. Persoana în cauză ar fi adăugat suma ce lipsea şi i-ar fi înmânat toţi banii, acesta plecând fără a număra din nou banii.
La scurt timp, bărbatul a constatat că a fost înşelat, din banii primiţi lipsind suma de 1300 lei,”
au transmis reprezentanții IPJ Buzău
Băcăuanul a fost identificat, iar prejudiciul a fost recuperat integral. El este cercetat pentru înșelăciune.Etichete: Atenţie |  casele |  Hoţii |  lângă |  pândă |  schimb |  valutar
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU